Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Εκπαιδευτικά Νέα

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική

4

Κλειστά θα είναι την Παρασκευή όλα τα σχολεία στην Αττική σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική

Εντός της ημέρας αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

Νωρίτερα, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

 

Eπίσης, κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η δια ζώσης λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την Αττική, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

 

Στην Αττική ο Δήμος Αχαρνών, όπου σήμερα υπήρξαν σοβαρά προβλήματα από τις βροχοπτώσεις, ανακοίνωσε τη διακοπή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη Διοικητική Περιφέρεια του Δήμου την 15η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων δύσκολη.

 

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι παιδικοί σταθμοί και το Κέντρο Αρωγή.

 

Λόγω της έντονης κακοκαιρίας, το απόγευμα της Πέμπτης 14/10/2021 δεν θα λειτουργήσουν τόσο η Αρωγή όσο και τα εσπερινά σχολεία του Δήμου Αχαρνών. Παράλληλα και τις δύο μέρες δεν θα διεξαχθούν τα απογευματινά προγράμματα της ΔΗΚΕΑ. Τέλος την Παρασκευή δεν θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων μεταφοράς των φοιτητών σε Πολυτεχνειούπολη και Πανεπιστημιούπολη.

 

Διακοπή λειτουργίας των ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Τη διακοπή λειτουργίας των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας, ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

 

Συγκεκριμένα, κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα, διακόπτεται σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η διά ζώσης λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την Αττική για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης, που πιθανόν προκύψουν, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Πηγη: www.in.gr

f t g m

Τα τελευταία νέα