Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Εκπαιδευτικά Νέα

06-08-18 Τριήμερη επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου στη Θεσσαλία και στη Λαμία

2

Τριήμερη επίσκεψη, από την Τετάρτη 8 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλία και στη Λαμία ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, συνοδευόμενος από το σύμβουλό του καθηγητή Παντελή Κυπριανό. 

Ο κ. Γαβρόγλου θα συναντηθεί με τις διοικήσεις και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ Θεσσαλίας και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ αντικείμενο των συζητήσεων θα είναι η διαμόρφωση του νέου χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Υπουργού θα είναι την Τετάρτη 8 Αυγούστου τα Τρίκαλα, όπου θα συναντηθεί στις 12:00 με τις διοικήσεις και το προσωπικό του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ.

Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Κατόπιν ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με Καθηγητές και το προσωπικό του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Τμημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας που εδρεύουν εκεί.

Στις 19:30  θα συναντηθεί στο ίδιο μέρος με τις δημοτικές αρχές και φορείς.

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου, ο Υπουργός θα μεταβεί στη Λάρισα όπου στις 9:00 θα επισκεφθεί το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στις 10:00 θα επισκεφτεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας όπου θα έχει ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση με τις πρυτανικές αρχές και όλα τα μέλη του Ιδρύματος.

Στις 12:30 ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα και θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο της Λάρισας κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Στις 14:30 ο Υπουργός θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Palace.

Στη συνέχεια ο κ. Γαβρόγλου θα επισκεφθεί τον Βόλο και στις 17:30 θα συναντηθεί στο Πανεπιστήμιο με τις πρυτανικές αρχές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στις 20:00 θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο «Μουσείο Τσαλαπάτα».

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα μεταβεί στη Λαμία όπου στις 11:30 θα συναντηθεί με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαμίας κ. Νίκο Σταυρογιάννη και στις 14:30 με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστα Μπακογιάννη.

f t g m

Τα τελευταία νέα