Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Εκπαιδευτικά Νέα

20-10-17 Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη με τον Πρόεδρο της εταιρείας Watt & Volt για το πρόγραμμα Μαθητείας των ΕΠΑΛ

3

Ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης συνεχίζοντας τις επαφές  του για την επιτυχία του προγράμματος Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της εταιρείας Watt & Volt κ. Αναστάσιο Παπαναγιώτου.

Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα κι ακολούθησε εκτενής συζήτηση αναφορικά με την εφαρμογή του «Μεταλυκειακού  Έτους - Τάξης Μαθητείας», το οποίο προσφέρει στους ενήλικες αποφοίτους των ΕΠΑ.Λ. τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στο χώρο εργασίας, είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα και να προετοιμαστούν για την ομαλή και ασφαλή είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Ο κ. Παπαναγιώτου αφού ενημερώθηκε για το επιδοτούμενο πρόγραμμα που παρέχει αμοιβή, πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και τελεί υπό την εποπτεία των ΕΠΑ.Λ.  εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει θέσεις Μαθητείας και να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία που θα συμβάλει έμπρακτα στην προσπάθεια για τη στήριξη και την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

f t g m

Τα τελευταία νέα