Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Διαβάστε την Έκθεση δραστηριοτήτων του ΕΚΤ για την περίοδο 2019-2020

6

Σας παρουσιάζουμε την Έκθεση δραστηριοτήτων του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου για την περίοδο 2019-2020. 

 

Η έκδοση καλύπτει χρονικά ένα δεκαοκτάμηνο: από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020. Περιγράφονται αναλυτικά οι δράσεις και οι υπηρεσίες του οργανισμού, οι συνθήκες μετάβασης στη νέα περίοδο λειτουργίας, μετά την αυτονόμηση και την υπαγωγή του στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η πανδημία.

 

Η έκθεση δραστηριοτήτων είναι ένα εργαλείο οργάνωσης και διοίκησης. Μας βοηθά να κατανοήσουμε πού βρισκόμαστε και τι έχουμε πετύχει. Είναι επίσης ένα μέσο απολογισμού και επικοινωνίας, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση της πολύπλευρης δραστηριότητας του οργανισμού.  

 

Μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το ηλεκτρονικό αρχείο σε μορφή pdf. Για καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης, σας προτείνουμε να ξεφυλλίσετε την έκδοση από την εφαρμογή ereader. Περιμένουμε την ανταπόκριση και τα σχόλιά σας, και παραμένουμε σε επικοινωνία μαζί σας. 

 

 

 

Διαβάστε online

 

f t g m

Τα τελευταία νέα