Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνδικαλιστικά Νέα

Ενημερωτικό σημείωμα αιρετών ΚΥΣΕΕΠ (13/09/2019)

9

Την εβδομάδα που μας έρχεται προγραμματίζεται συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΚΥΣΕΕΠ) με ενστάσεις – ανακλήσεις Αποσπάσεων και άλλα θέματα.

 

Μετατάξεις Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη της Εφαρμοστικής Εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επί της διαδικασίας των Μετατάξεων.

 

 

Υπενθυμίζουμε πως τα ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΔΕ έχουν αποδεσμεύσει εκπαιδευτικούς, κατόπιν αιτήσεών τους, οι οποίοι αιτούνται Μετάταξη σε θέσεις κλάδων ΕΕΠ.

 

Τοποθετήσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ

 

Ενημερώνουμε πως με βάση την Υπουργική Απόφαση, ΦΕΚ 1284/Β/11-4-2018, πρόσληψης προσωρινών αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ αμοιβαίες μετακινήσεις δεν πραγματοποιούνται.

 

Τοποθετήσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ Κεντρικής Μακεδονίας Τα θέματα τοποθετήσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ Κεντρικής Μακεδονίας, για τα οποία υπάρχουν αρκετές διαμαρτυρίες και τα οποία αναφέραμε στο Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ του ΥΠΑΙΘ, τα χειρίζονται ο Σύλλογος Κεντρικής Μακεδονίας ΕΕΠ και ΕΒΠ  και οι Αιρετοί του ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 

Πιστώσεις Ψυχολόγων (ΠΕ23) για τα ΕΠΑΛ Η Απόφαση για τα ΕΠΑΛ βρίσκεται προς υπογραφή, εδώ και καιρό, στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

Για όποια εξέλιξη επί του θέματος θα ενημερώσουμε.

 

Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ

f t g m

Τα τελευταία νέα