Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνδικαλιστικά Νέα

27-03-2019 Καταγγελια της ΟΛΜΕ για τις απειλές κατα της εκπαιδευτικού και μέλος της Γ΄ ΕΛΜΕ, Ρήγα Αθανασίας

1

Ο.Λ.Μ.Ε.                    

 

Ερμού & Κορνάρου 2

 

ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255

 

FAX: 210 32 27 382

 

www.olme.gr

 

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                                            Αθήνα, 27/03/2019

 

Καταγγελία

 

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τη θρασύδειλη δράση αυτών  που λέρωσαν με φασιστικά συνθήματα το 4ο ΓΕΛ Πετρούπολης απειλώντας την καθηγήτρια του σχολείου και γραμματέα της Γ΄ ΕΛΜΕ, Ρήγα Αθανασία.

 

Εμείς, ως δάσκαλοι που παλεύουμε για να έχουν τα παιδιά μας ένα σχολείο που θα τα μορφώνει, που παλεύουμε να ζήσουν σε ένα κόσμο καλύτερο και ειρηνικό καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού συναδέλφων που αγωνίζονται μέσα και έξω από την τάξη για την μόρφωση των παιδιών και για μια καλύτερη κοινωνία.

 

Να ξέρουν όλοι αυτοί οι κύκλοι που δρουν ανώνυμα και μέσα στο σκοτάδι ότι θα μας βρουν απέναντι τους σε κάθε προσπάθεια φίμωσης της φωνής μας και της παιδαγωγικής μας ελευθερίας. Οι δάσκαλοι οφείλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας το δρόμο του αγώνα, να παλέψουμε όλοι μαζί για τα δικαιώματά μας.

 

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στη συνάδελφο και καλούμε τους μαθητές, τους συλλόγους γονέων, τους καθηγητές να απομονώσουν τα φασιστικά στοιχεία. Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει το μίσος, οι απειλές των φασιστών στα σχολεία της πόλης μας.

f t g m

Τα τελευταία νέα