Copyright 2024 - Εκπαιδευτικό Περισκόπιο

Συνέδρια Επιμορφώσεις

Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ανατολική Μεσόγειο: Η ΕΕ, η Τουρκία και η Ελλάδα»

1

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση της μετανάστευσης: Οι εξωτερικές διαστάσεις», πραγματοποιεί εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ανατολική Μεσόγειο: Η ΕΕ, η Τουρκία και η Ελλάδα».

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, πτυχιούχους και ερευνητές ΑΕΙ και ΤΕΙ όλων των επιστημονικών κατευθύνσεων, σε σπουδαστές Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Παραγωγικών Σχολών Λιμενικού Σώματος, σε στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης που ασχολούνται επιχειρησιακά με θέματα μετανάστευσης, προσφύγων, διαχείρισης εξωτερικών συνόρων, και ασύλου και σε εκπροσώπους περιφερειακών ή τοπικών αρχών, σε ΜΚΟ και στην Κοινωνία των Πολιτών. Θα δοθούν έως και 30 υποτροφίες δωρεάν συμμετοχής, καθώς και 20 θέσεις συμμετεχόντων με δίδακτρα βάσει συνδυασμού σχετικών σπουδών, πρακτικής εμπειρίας και κοινωνικών κριτηρίων.

 

Το σεμινάριο παρέχει την δυνατότητα σύγχρονης εξ αποστάσεως παρακολούθησης (e-learning) αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες που αδυνατούν να έχουν αυτοπρόσωπη παρουσία στο σεμινάριο. Οι ενδιαφερόμενοι για εξ αποστάσεως παρακολούθηση οφείλουν να πληρώσουν δίδακτρα συμμετοχής στο σεμινάριο.

 

Οι διαλέξεις του σεμιναρίου θα λαμβάνουν χώρα κάθε Δευτέρα και ώρες 16.00 έως 19.00 από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου 2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να διαβάσουν την Προκήρυξη του σεμιναρίου, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας (www.jmc.uoa.gr) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 7220 508 (ώρες 10.00 με 15.00).

 

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής και η ηλεκτρονική αποστολή της, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017. Για την υποβολή υποψηφιοτήτων εξ αποστάσεως παρακολούθησης, είναι απαραίτητο να το αναφέρετε ρητά μαζί με την ηλεκτρονική αποστολή της Αίτησης Συμμετοχής σας.

f t g m

Τα τελευταία νέα